Efter degen är klar, rullar man den till en elastisk
och smidig boll
Nu ska den lilla vila under bakduk i 30 min
Sen skär man ut önskad form på lasagneplattorna
mjöla dom och låt dom stelna till sig
Färdigt resultat!
Det jag fick lära mig av den grekiska kocken är att steka, på låg värme, lök, paprikor- och vitlök, som man skurit i tunna skivor, i lite olja. Så kommer den naturliga och mumsiga smaken upp från grönsakerna. Jätte gott. Servera gärna med färskriven parmesan.
Aproveche!
Det jag fick lära mig av den grekiska kocken är att steka, på låg värme, lök, paprikor- och vitlök, som man skurit i tunna skivor, i lite olja. Så kommer den naturliga och mumsiga smaken upp från grönsakerna. Jätte gott. Servera gärna med färskriven parmesan.
Aproveche!
2 kommentarer:
Vad duktig du är gumman! Själv brukar jag köra på den färdiga varianten, bara att steka färsen:) haha kram
Om jag ska vara ärlig, så tycker ja oxå att den färdiga är väldans god! Vi borde ta en mat-kväll snart!!
Skicka en kommentar