lördag 14 februari 2009

Happy Valentines Day


Jisses vilken underbar dag det är ute. Jag kickade igång morgonen med en promenad med Freja.
Magnus kom precis hem från stan och hade köpt en present till mig. Årechoklad med apelsinsmak och en gigantisk pepparkvarn. Pepparkvarnen blev jag super glad för, har velat ha en sån stor läänge. Men Årechokladen tyckte jag var överskattad. Visst, den var god men inte för det priset. Men nu har jag testat i alla fall.

Igår fick jag fika-besök från min kära granne Anna. Jag hade slängt ihop en hallon- och persiko paj. Som faktiskt var riktigt mumsig, men inte ett av mina bästa verk.
Idag blir det istället som sagt mina
Valentine-Cupcakes som ska slängas ut först till Magnus och sedan till halva släkten. Det brukar vara så. Och inte har jag hört några klagomål.

Vi fick ju heller inget bord tills ikväll, allt fullbokat. Så istället kör vi på en:
Smördegsinbakad oxfilé med hasselbackspotatis, rostade rotfrukter och en rödvinssås. Till efterrätt blir det hemmagjord glass med punchmarinerade bär. Jösses vad det vattnas i munnen!

Min fantastiska vän Anna.K har rekommenderat en film, Zack and Miri make a porno, som tydligen ska vara sjukt bra! Den slås på ikväll.

Ha en bra alla hjärtans dag!

xoxo

1 kommentar:

Anonym sa...

gulle dej! först blev jag lite rädd att jag var omnämnd....haha hoppas ni gillar filmen(lite jobbigt annars jag som typ tjatat hål i huvvet på dig om den hehe), i mitt tycke passar den ju perfekt en dag som denna! ha en underbar dag!